Wat zijn 45 ft containers ?

45ft containers zijn de grootst leverbare containers en bieden u tot wel 33 euro pallets opslagvolume. Het zijn eigenlijk 40ft containers die aan beide kanten met 2.5ft verlengd zijn. De aansluitingen van deze container om hem te kunnen handelen bevinden zich zowel op de veertig voet aansluiting als op de nieuwe verlenge kanten. Op deze manier kan iemand die normaal enkel met 40ft containers werkt ook met 45ft containers werken. Op het design van de 45ft container rust een patent.

Vooral binnen Europa is dit type zeecontainer erg populair, buiten Europa zijn ook grotere maten zeecontainers toegestaan.
De populariteit heeft deze container vooral te danken aan het hierboven genoemde feit, hij evenaart een vrachtauto in lading. Tot voor de komst van de 45ft container diende men altijd de lading te verdelen over meer dan 1 zeecontainer.
De 45ft. containers zijn in de jaren 90 uitgevonden door een Nederlander.

Verschillende types

45ft containers komen voor in verschillende types zoals :

45FT. Standaard
45FT. Highcube Palletwide
45FT. Palletwide
45FT. Highcube
45FT. Opentop

De hierboven genoemde types zijn slechts ter voorbeeld, indien u een ander type zoek contacteer ons dan geheel vrijblijvend.

45FT. 40FT.
Het huren van 45ft zeecontainers is een prima alternatief voor het kopen van een zeecontainer. Onze containers zijn al te huur vanaf enkele dagen tot enkele jaren ! Bij het verhuren van onze 45 ft containers hanteren wij een flexibel en transparant huurbeleid, hierdoor weet u op voorhand precies wat de kosten zijn voor het huren van uw zeecontainer. De 45 ft container is de langst en grootst mogelijke container die wij te huur aanbieden, deze 45 feet container is vergelijkbaar met een huifoplegger van 13.5 meter. Indien u een 45 feet container huurt bij ons kunnen wij u ook van dienst zijn bij het transport van de door uw gehuurde container of containers. Onze huurvloot van 45 ft containers bestaat uit verschillende uitvoeringen zoals bv. 45ft highcube palletwide containers, 45 ft highcube containers of gewone 45ft zeecontainers. Bent u nog niet helemaal zeker welk type 45ft container u nodig heeft ? Wij adviseren u graag vrijblijvend omtrent de mogelijkheden van het huren van een 45ft container bij ons. Toch op zoek naar een 45ft koop container i.p.v. een 45ft huur container bekijk dan onze 45ft. koop pagina.